Βάπτιση - "Κάθε μωρό χρειάζεται μια αγκαλιά"

Με παράδοση στην Φιλοξενία και ειδικότητα στις Δεξιώσεις, η δεξίωση που θα ακολουθήσει το χαρούμενο μυστήριο της βάφτισης του παιδιού σας, το Κέντρο Δεξιώσεων Πάνθεον είναι ο πλέον κατάλληλος χώρος για να μαζευτείτε και να γλεντήσετε γιορτάζοντας το γεγονός της Ημέρας.

Με ειδίκευση και αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα "Δεξίωση" το Κέντρο Δεξιώσεων Πάνθεον προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ευτυχισμένους γονείς που θα ήθελαν να οργανώσουν μία γιορτή ή δεξίωση σε συνέχεια της βάπτισης του μωρού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους σας ,θα έχετε και πολλούς μικρούς φίλους, μιας και το γεγονός της ημέρας αυτής ουσιαστικά τους ανήκει. Εμείς λοιπόν φροντίσαμε ιδιαιτέρως για αυτούς , έχουμε δημιουργίσει το συγκεκριμένο χώρο.

Η διακριτική πολυτέλεια του Κέντρου Δεξιώσεων ΠΑΝΘΕΟΝ και το καλό παραδοσιακό φαγητό εγγυώνται πως η δεξίωσή σας να μείνει αξέχαστη από τους καλεσμένους σας.

Το μενού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα το budget και τις προτιμήσεις σας και είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει γευστικά την δεξίωσή σας ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Είμαστε στη διαθεσή σας για να σας προτείνουμε νέες γεύσεις, να σχεδιάσουμε το μενού της επιλογής σας και να σας δώσουμε ιδέες για το στολισμό του χώρου.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.